Двете фирми, които са ангажирани със софийските ремонти са сериозни

...
Двете фирми, които са ангажирани със софийските ремонти са сериозни
Коментари Харесай

Стефан Софиянски за ремонтите в София: Проблемът е в координацията и поредността

Двете компании, които са ангажирани със софийските поправки са съществени и не трябва да бъдат упреквани в некачествено осъществяване. Проблемът по-скоро е в координацията и поредността на ремонтите. Това сподели някогашният кмет на столицата Стефан Софиянски в предаването "120 минути " по БТВ.

В последната седмица към ремонтите из столицата се завихри огромен скандал. Първоначално той беше ориентиран към качеството на осъществяването им по трамвайното трасе на ул. „ Граф Игнатиев”, а по-късно – към избора на плочки за градинката пред църквата „ Св. Седмочисленици”. Според Софиянски при правенето на плановете за ремонтите е трябвало да се търси етапност. „ Да се прави на прави. При строителството на метрото трябваше да се изчака, да се построи метрото, по-късно се изчака една година, да се види какъв е трафикът и тогава даже да се отстрани трамваят по улицата”, разяснява Софиянски.

Според него по този начин емблематичната за града права би станала прелестна комерсиална улица. „ 23 млн. лева са много пари и за мен, в случай че дадеш тези пари, трябваше да махнеш трамвая от там”, безапелационен е той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР