Двете деца на Стоянка Дудекова от Карлово вярват, че майка

...
Двете деца на Стоянка Дудекова от Карлово вярват, че майка
Коментари Харесай

Преди 5 години Стоянка от Карлово изчезна: Какво се случва със семейството й днес

Двете деца на Стоянка Дудекова от Карлово имат вяра, че майка им е жива. Тя изчезна на 26 март 2014 година
и от този момент няма диря от нея.
18-годишният й наследник Христо ще е зрелостник идващия месец, а сестра му Ивелиана ще е абсолвентка.
„ Минах три пъти през детектор на лъжата, защото подозираха мен за изгубването й. Но устоях тестванията “, съобщи някогашният брачен партньор на Стоянка Веселин Божилов. Двамата се развели пет месеци преди тя да потъне мистериозно. Заради влошените им връзки криминалистите считали, че Веселин може да е забъркан в закононарушение против нея.

„ Делото за Дудекова е спряно, тъй като всички процесуални благоприятни условия са изчерпани “, съобщи зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галина Андреева-Минчева. Тя разясни, че продължава издирването на Стоянка от Интерпол, включена е и в Шенгенската осведомителна система. На няколко пъти до момента проверяващите са сравнявали ДНК, взета от слюнките на двете деца на Стоянка и от татко й, с проби на неразпознати трупове на дами, открити у нас и чужбина. Съвпадения обаче нямало.
Децата на Дудекова не губят вяра и се надяват да видят майка си на своите балове. Христо приключва гимназия в подбалканския град, а кака му се дипломира в Пловдивския университет с филология.

„ Отлична студентка е. Възнамерява да запише магистратура. Христо няма упоритости за висше, ще оказва помощ в фамилния магазин за авточасти “, изяснява бащата. От няколко дни синът му бил в еуфория, откакто взел брошура. Имал предпочитание да кара джипа на татко си, само че той е изрично срещу. Смята, че млад водач не трябва да ръководи 3000 кубика кола. Затова Ивелиана ще седне зад джипа, а Христо ще натрупа опит зад кормилото на нейния фолксваген поло. „ Грижа се децата, пробвам се да заместя майка им. Не приказвам с тях за нея, с цел да не ги смущавам “, споделя Божилов. След изгубването на Стоянка той живее в нейния дом на ул. „ Васил Караиванов “ дружно със сина и щерка си. Снимките й още висят по стените. Всички врачки, при които ходили, ги уверявали, че ще се появи жива и здрава.

Веселин признава, че не поддържа никакви връзки с роднините на някогашната си жена поради обвиняванията, които са хвърлили върху него. Сестра й Станка неведнъж заявявала пред медиите, че Божилов има пръст в изгубването на Стоянка, само че липсвали всевъзможни улики против него. 48-годишната жена е излязла от вкъщи си преди пет години и тръгнала на работа първа промяна, само че по този начин и не стигнала до спирката на служебния рейс. Проверени са всички вероятни версии – за отвличане, газене с кола и скриване на натрупа, ликвидиране, бягство в чужбина, само че нито една не се е удостоверила.

Инфо: КОЧ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР