Двете асоциации на собствениците на заведения излязоха с обща остра

...
Двете асоциации на собствениците на заведения излязоха с обща остра
Коментари Харесай

Ресторантьорите на бунт срещу затварянето на барове, били дискриминирани


Двете асоциации на притежателите на заведения излязоха с обща остра позиция против затворянето на нощните заведения.

От Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията оповестиха, че затварянето на питейни заведения и нощни заведения е " дискриминация против младежите, които работят в заведенията, и лишаване на конституционното право на труд ".

" Изключително остро осъждаме манипулативното сатанизиране на заведенията и потреблението на орисите на хилядите им чиновници за тяснопартийни цели и политически интриги ".

" Ако в действителност има нужда от затваряне на бизнеса, с цел да бъде непокътнато здравето, то тогава следва да се затвори всеки един бизнес, всички публични здания, превоз, фабрики, цехове, офиси, с други думи - всяко място, на което може да бъде публикуван вирус ", се споделя в позицията им.

Те се дефинират като " изкупителна жертва " на " имитацията на ограничения " и " предизборни битки ", като заплашват да заведат искове за нанесени вреди и пропуснати изгоди.

" Ние не сме епедимиолози, по тази причина не знаем дали има потребност да се затварят бизнеси, само че в случай че има такава здравна нужда, то или се затваря всичко или нищо! Веднъж изтърпяхме дискриминирането, повторно няма да поносим! ", се споделя в писмото.

" Единственото задоволително за нас решение е: възбрана да работят всички търговски обекти, като се изключи магазини за хранителни артикули и аптеки, за интервал от 10 дни (колкото се смята, че е инкубационният интервал на вируса). Смятаме, че ограниченията сега са неефективни и ще доведат само до още по-големи стопански загуби и жертви!

Ако се постанова затваряне, то се постанова или за всички или за никого! ", приключва позицията им.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР