Двете акции в Росенец бяха успешни, много забележими, те бяха

...
Двете акции в Росенец бяха успешни, много забележими, те бяха
Коментари Харесай

Чуканов: Премиер и подчинени вече и не отричат, че са корумпирани и зависими от Пеевски

Двете акции в " Росенец " бяха сполучливи, доста забележими, те бяха едно 60% от мотива, който постави начало на митингите. Това, което стана през днешния ден с кръстовището (Протестиращи блокираха кръстовището на бул. " България " с бул. " И. Е. Гешов " в София - бел. ред.), обособените блокади на други кръстовища в София, уповавам се това да става и на други места в страната, е доста показателно, че хората се понаучават по какъв начин да стачкуват по-ефективно. Това сподели в студиото на ФАКТИ поетът Манол Глишев, който дружно с Кирил Чуканов инициира плана " Граждански площад ".

" Аз също считам, че блокадата е ефикасната форма на митинг, тъй като, когато има такива наболели проблеми в обществото, такива не просто кавги, а цялостна наклонност към авторитаризъм, към потъпкване на свободата, на демокрацията, няма по какъв начин митингите да бъдат ефикасни, в случай че не водят до напрежение. Както Българска национална телевизия бе блокирана по време и след " Панорама " ", сподели Кирил Чуканов.

За акцията пред малкия екран Глишев разяснява:
" Хората са подготвени да стачкуват по едно и също време против държавното управление поради неговите безобразия, надменност, корупция, и против казионната съпротива. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР