Двегодишно разследване на полицията в Талахаси за ужасяваща сексуална експлоатация

...
Двегодишно разследване на полицията в Талахаси за ужасяваща сексуална експлоатация
Коментари Харесай

Отвратително! 170 арестувани в САЩ за разврат и сексуална експлоатация на 13-годишна

Двегодишно следствие на полицията в Талахаси за ужасяваща полова употреба на тийнейджърка докара до серия арести. За последните месеци са арестувани над 170 души, упрекнати по случая, написа bg-voice.com.
Във вторник шефът на полицейския департамент Лорънс Ревел и държавни и федерални чиновници оповестиха резултатите от интервенция „ Открадната непорочност “, високо секретно следствие на половата употреба на момичето, което било на 13 и 14 години, когато се случили хипотетичните закононарушения.
Разследването почнало, откакто полицейски чиновници забелязали фотоси на дете, оповестени в уеб страница и рекламиращи полови услуги, оповестиха управляващите.
Служители на Special Victims Unit съумели да се свържат с момичето и да си сътрудничат с нея за спасяването й.
Разследването е почнало с първите арести през юли, а последните обвинени са били арестувани във вторник.
Разследването, за което полицейски чиновници отхвърлиха даже да признаят в продължение на месеци, евентуално е било най-голямото по рода си в историята на Талахаси, сподели Ревел.
Около 106 души бяха упрекнати в закононарушения, в това число трафик на хора, развратно държание против дете под 16 години и произвеждане и владеене на детска порнография. Други 72 души са упрекнати в разнообразни закононарушения, в това число подбудителство към проституция.
Според минали отчети от Талахаси излиза наяве, че са задържани в това число академични и държавни чиновници и лица с престъпни регистрации.
Няколко от обвинените са дами, натоварени да оказват помощ да провеждат платени „ пиеси “ с момичето в подмяна на пари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР