Двегодишната дъщеря на Брадли Купър и Ирина Шейк – Леа

...
Двегодишната дъщеря на Брадли Купър и Ирина Шейк – Леа
Коментари Харесай

На събитие с тате: малката Леа е копие на Брадли Купър!

Двегодишната щерка на Брадли Купър и Ирина Шейк – Леа де Сен, не е прекарала доста време под светлините на прожекторите, само че тази неделя дребното момиче ни зарадва с първата си обществена изява!

View this post on Instagram
A post shared by Jornal O Globo (@jornaloglobo) on Oct 28, 2019 at 8:30pm PDT

2-годишната Леа направи своя обществен дебют на първото си публично събитие с Брадли Купър и беше снимана по какъв начин гледа с възхита, седнала в скута на татко си по време на церемонията за премията Марк Твен за американски комизъм в Кенеди Център във Вашингтон. Купър участва на събитието, с цел да поддържа своя другар и звезда от „ Роди се звезда “ Дейв Чапел, който получи 22-рата годишна премия „ Марк Твен “.

Новата роля на Брадли Купър: грижлив и благ татко! >>>

За събитието Леа носеше черна рокля със сребърни звезди и черна пухкава жилетка . Къдрава ѝ руса коса беше на половина вързана, с цел да приключи съвършената ѝ визия за първата ѝ обществена поява на аления килим!

View this post on Instagram
A post shared by POPSUGAR Middle East (@popsugarme) on Oct 29, 2019 at 1:44am PDT

Въпреки че Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха след 4-годишна връзка, двамата са усвоили изкуството на взаимното родителство на момиченцето си. „ Брадли прекарва всеки ден със фамилията си “, разкри източник пред сп. “People”. „ Повечето дни Брадли и Ирина извеждат Леа дружно, от време на време просто се разхождат по плажа. Брадли и Ирина наподобява ужасно. “

Снимките на Купър и Леа по време на събитието несъмнено демонстрират сладките им връзки. „ Да имаш семейство трансформира всичко “, показа Купър пред Опра Уинфри, когато стана татко: „ Дъщеря ни е просто невероятна. “ Съгласни сме!

Вижте в галерията най-милите моменти на Брадли Купър и дребната Леа! >>>

 Брадли Купър и Ирина Шейк Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР