Две зверски верижни катастрофи станаха и в двете посоки на

...
Две зверски верижни катастрофи станаха и в двете посоки на
Коментари Харесай

Две зверски верижни катастрофи на „Тракия“

Две свиреп верижни произшествия станаха и в двете направления на автомагистрала "Тракия ". И двата случая са в региона на Ихтиман. В тях са взели участие към 40 автомобила, заяви пред Нова ТВ основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. Има и доста ранени хора.

" В 5:57 ч. е подаден първият сигнал за първото ПТП, през минути следват други сигнали. Създадена е неотложно организация, защото регионът е бил мощно мъгляв, а е имало и задимяване от намиращото се наоколо бунище ", изясни Маринов. Той добави и че към мястото на злополуките са изпратени 14 коли за спешна помощ. Осигурени са направления към напредване към лечебни заведения. "В момента оказваме помощ на 5 потърпевши. Няма все още данни за починали ", добави той.

Малко по-късно стана ясно, че потърпевшите са най-малко 7. Всички те са откарани в столичната УМБАЛ "Св. Анна ", съобщи "Фокус ".

Заради зверските произшествия придвижването по "Тракия " в региона на Ихтиман е изцяло блокирано. Автомобилите се отклоняват по обходен маршрут.

Вероятно повода за верижните произшествия е гъстата мъгла, която се е образувала тъкмо в региона на случаите. Отделно има задимяване поради горящото наоколо бунище.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР