Две ягуарчета в аржентинския Национален парк El Impenetrable, пораждайки надежда

...
Две ягуарчета в аржентинския Национален парк El Impenetrable, пораждайки надежда
Коментари Харесай

Две агуарчета се родиха в национален парк в Аржентина


Две ягуарчета в аржентинския Национален парк El Impenetrable, пораждайки вяра за възобновяване на този типа в региона. Това се споделя в изказване на фондация „ Възстановяване на “, представена от организация Ройтерс.

Кадрите, предоставени от фондацията, демонстрират по какъв начин майката Таня и си почива с тях в бърлогата, ситуирана в Национален естествен парк El Impenetrable.

Малките, които в началото са били три, са се родили на 2-ри или 3-ти февруари. Най-малкото от бебетата е умряло няколко дни по-късно, което е постоянно срещано събитие в, се споделя още в изказването.

Фондация „ Възстановяване на дивата природа “ е профилирана в опазването на. Вече три седмици природозащитниците се грижат за оцеляването на двете дребни ягуарчета. Това е част от опитите има да върнат този предпазен тип в.

Ягуарът, прочут още и като „ ягуарете “ в Аржентина, се счита за национално естествено завещание. От фондация „ Възстановяване на дивата природа “ пресмятат, че единствено 250 от тези животни населяват в Аржентина.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР