Две верижни катастрофи са станали в двете посоки на магистрала

...
Две верижни катастрофи са станали в двете посоки на магистрала
Коментари Харесай

Две верижни катастрофи на Тракия, има и ранени

Две верижни произшествия са станали в двете направления на автомагистрала " Тракия " в региона на Ихтиман, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. По първични данни няма жертви.

Движението по автомагистралата е блокирано и в двете направления. Временно е лимитирано придвижването на пътни транспортни средства в региона на злополуката. В пътния случай са взели участие към 40 транспортни средства, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи комисар Младен Маринов пред Народоосвободителна въстаническа армия, представени от ДАРИК. Той добави, че видимостта в региона е доста ниска - едвам до 3-4 м. В региона има задимяване поради пожар на близко бунище, което гори към този момент няколко дни.



10 души са тежко потърпевши, като двама са закарани в Окръжна болница. На място са се отзовали 14 коли за спешна помощ. Седем от потърпевшите към този момент са превозени в столичната болница " Св. Анна ". В момента се обяснява тяхното положение. Първият сигнал е постъпил в 5.57 ч. " През минути следват други сигнали. Създадена е неотложно организация, защото регионът е бил мощно мъгляв, а е имало и задимяване от намиращото се наоколо бунище ", изясни комисар Младен Младенов.
Произшествието стана причина за образуването на огромно запушване. Временно е лимитирано придвижването на пътни транспортни средства в региона на злополуката, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Обходният маршрут е през път I-8 от Ихтиман до пътен възел " Мухово " и назад.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР