Две тежки катастрофи са възникнали по родните пътища тази сутрин,

...
Две тежки катастрофи са възникнали по родните пътища тази сутрин,
Коментари Харесай

Тежки катастрофи на АМ Тракия и пътя Пловдив-Смолян

Две тежки произшествия са зародили по родните пътища тази заран, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Към 9.10 часа през днешния ден е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя Пловдив-Смолян. Според първичната информация, при излизане на основния път от разклона за село Златитрап, лек автомобил Ford се е сблъскал с микробус Renault.

Незабавно към мястото на случая са ориентирани екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ. Със профилирана техника от колата е извадена 56-годишната жена водач, която е откарана в тежко положение в болница. Медицинска помощ е оказана и на нейна 76-годишна спътничка. Без пострадвания е 37-годишният мъж, карал микробуса. Той е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол, тестът е негативна.

До привършване на огледа на местопроизшествието придвижването на транспортни средства в региона е лимитирано. Служители на бранш „ Пътна полиция “ контролират трафика. Причините и събитията към пътния случай се обясняват.

По-рано тази заран, към 7.40 часа, в ОДМВР - Ямбол е постъпил сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие при 281 км на автомагистрала „ Тракия “ в посока София. По първични данни, лек автомобил Mercedes е излязъл отвън пътното платно и се е преобърнал в канавката.

На място е умрял млад мъж, пътувал в автомобила. Служители на районно управление (на МВР) – Тунджа правят процесуално-следствени дейности. Водачите да карат с нараснало внимание в този сектор на автомагистралата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР