Две тежки катастрофи с удар в дърво завършиха с две

...
Две тежки катастрофи с удар в дърво завършиха с две
Коментари Харесай

Две тежки катастрофи с удар в дърво с две жертви за часове

Две тежки произшествия с удар в дърво приключиха с две жертви за часове през днешния ден.

Шофьор с над два промила алкохол аргументи злополука със умрял и потърпевши малко след среднощ през днешния ден на път II-66 Сливен - Нова Загора, край село Злати челник. Лек автомобил " Опел Астра " с шестима души, ръководен от мъж на 28 години от Сливен, е аварирал в крайпътно дърво. Починал на място е 39-годишен мъж, двама младежи на 19 години и жена на 35 години са откарани в регионалната болница в Сливен. Пробата за алкохол на лидера е посочила 2.12 промила, оповестиха от ОД на МВР-Сливен.

Двамата 19-годишни младежи са настанени в реанимация на МБАЛ " Д-р Иван Селимински " -Сливен откакто са потърпевши тежко, оповестиха от лечебното заведение. Единият е опериран поради субдурален хематом и сега е на командно дишане. Другият е с тежка мозъчна травма и контузия на гърдите. Тяхна спътничка е настанена с гръдна контузия в неврохирургия, като положението й е положително.

Няколко часа по-късно 56-годишен мъж от Разград почина в злополука на пътя сред селата Ясеновец и Малко Йонково.

Сигналът за пътно-транспортното произшествие е подаден към седем часа тази заран от преминаващи, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. На прав пътен сектор в гората след разклона за село Черковна управляваният от мъжа лек автомобил излязъл вляво от платното за придвижване и се блъснал в дърво. Водачът е умрял на място, а 53-годишната му брачна половинка, която пътувала с него, е без съществени пострадвания.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР