Две спецоперации са проведени през последното денонощие от служители на

...
Две спецоперации са проведени през последното денонощие от служители на
Коментари Харесай

МВР попиля джигитите в Пловдив, нахлу и в две дискотеки

Две спецоперации са извършени през последното денонощие от чиновници на бранш Специализирани полицейски сили на територията на Пловдив оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Действията са част от дейните ограничения на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи за запазване на публичния ред и сигурност на придвижването, написа "Марица ".

Вчера, за времето от 14.00 ч. до 22.00 ч., е сбъднат засилен пътен надзор в града. Общо са тествани 291 лица и 151 МПС. Констатирани са 120 нарушавания на ЗДвП, за които е взето административно отношение. 36 са случаите на неизползвани предпазни колани в коли и 2 - на каски от мотористи. Технически неизправни са били 6 МПС, 4 - с прекъсната регистрация, едно - с променена структура.

Засечен е лидер под влияние на алкохол, 6 са били с отнети сумпс за неплатени санкции, 4 неправоспособни, мобилни телефони по време на придвижване непозволено са употребили 7, а 14 са нямали постоянни пътни документи.

Втората акции е стартирала след 22.30 ч. нощес и завършила в 1.00 ч. през днешния ден. Акцентът при нея е подложен върху съблюдаване на Закона за здравето, Закона за протекция на детето и пътната безопастност към нощни заведения.

Проверки са осъществени в две нощни заведения - на бул. Дунав и ул. Кап. Райчо. Общо са тествани 285 лица и 18 МПС. Съставени са 4 акта и протокол по Закона за здравето, 10 по ЗБЛД, 10 фиша по общинската разпоредба и 2 по ЗДвП.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР