Две сингапурски жени били толкова уплашени заради много лошия си

...
Две сингапурски жени били толкова уплашени заради много лошия си
Коментари Харесай

И таз добра! Две сестри дадоха една торба пари за вода, но светена

Две сингапурски дами били толкоз уплашени поради доста неприятния си шанс. Положението било толкоз ужасно, че двете решили да платят повече от 1400 $ на чужд мъж, който можел да им предложи 9 бутилки свещена вода, с които да прочистят отрицателното. И в случай че си мислите, че приказваме за възрастни и наивни хора, можем да го приемем, мис Янг е единствено на 30 години. Дамата живеела със своя брачен партньор, татко и сестра.

Младото семейство било безработно, когато на вратата им похлопала тайнствен индонезиец, предлагащ лек за всички проблеми. Двете сестри платили поисканата сума и в никакъв случай не обърнали внимание, че бутилките не се разграничават с нищо от тези в магазина. Освен това, даже усетът бил еднакъв, само че щом Ви споделяме, че е светена вода, значи би трябвало да го приемате. Може би след втората или третата бутилка, фамилията продължавало да бъде безработно и да се чуди какво да прави с живота си.

След като рекламацията не предходна толкоз сполучливо, потърпевшите се обадили в полицията. Униформените по този начин или другояче не са разкрили положителния баяч, нито пък източника на свещена вода, само че го търсят.

Източник: men.hotnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР