Две шествия ще се проведат днес в столицата. Едното е

...
Две шествия ще се проведат днес в столицата. Едното е
Коментари Харесай

Прайд и шествие в защита на традиционното семейство в София

Две шествия ще се проведат през днешния ден в столицата. Едното е в отбрана на обичайното семейство, а другото е София прайд, което поддържа хората с друга полова ориентировка. В 16 часа пред Паметника на Съветската войска се събират участниците в София прайд. Тази година е 14-отото издание на годишното шествие в поддръжка на равноправието на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансджендър, интерсекс (ЛГБТИ) и куиър хората. Според уредниците " задачата на прайда е да увеличи видимостта на тази общественост, да поддържа публичния спор за приемането им, и да покаже на нехетеросексуалните в България, че не са сами ".

В началото на седмицата Организационният комитет на София Прайд насочи апел към президентството, Министерския съвет, правосъдната и локалната власт за гарантиране на правата на всички български жители.

Преди това от 12.00 със събирателен пункт НДК стартира Шествие за отбрана на обичайното християнско семейство. Организатор е съдружие “Род Интернешънъл ". Паралелно шествие ще се организира и във Велико Търново. Организаторите декларират, че задачата е се даде безапелационна поръчка против признатата Европейска тактика за детето, в която - изтъквам - родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите " джендър " идеологии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР