Две седмици преди местни избори, независимият кандидат за кмет на

...
Две седмици преди местни избори, независимият кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Мая Манолова показа уникални ретро СНИМКИ и доведе внука си в ефир

Две седмици преди локални избори, самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова разкри детайлности за персоналния живот, фамилията и приятелите си.

В студиото на „ Тази сутрин” по bTV тя беше дружно с щерка си Ралица и внука си Максим.



Манолова показа, че разликата сред това да си майка и да си баба – е голяма. „ Едното е обвързване, другото е наслаждение. В единия случай имаш отговорности, а в другия има обич без задължения. Имаш отговорност да възпитаваш, когато си майка и да глезиш, когато си баба”, показа още тя.



Ралица описа, Мая Манолова е била страхотна майка, само че е по-добра като баба. Кандидатът за кмет на столицата уточни, че е станала майка на 21 години.



„ На 21 е по-лесно да си майка, още не осъзнаваш големите отговорности. Тогава човек желае да прави кариера, да се развива, а децата ги приемаш като даденост, макар че те са най-важното.

Сега си давам сметка, че съм могла да бъда още по-добра майка, като виждам Ралица”, сподели Манолова и добави, че харесва шурей си.

Дъщерята на Манолова съобщи, че майка ѝ е добра стопанка и обича да готви. Най-често я подлага на критика, че закъснява за срещи, дава ѝ препоръки за стайлинга и визията ѝ. Ралица уточни, че най-трудният миг в живота им е, когато схващат, че Мая Манолова има рак.



Мая Манолова сподели още, че брачният партньор ѝ Ангел Найденов я поддържа в борбата ѝ за кметския стол, само че има и рецензии. Тя показа, че са се срещнали по телефона.

„ Аз бях за първи път претендент за депутат, бях трета в листата и се готвех за диспути. Една от тематиките беше „ Сигурност и отбрана”, посъветваха ме да се обърна към него. Така се запознахме, аз споделих: „ Добър ден, диря Ангел Найденов, аз съм Мая Манолова, бихте ли ми разказали кое е най-важното в региона на защитата и сигурността”, описа тя и добави, че той я е гледал, а след това са се срещнали и персонално.

Кандидатът за столичен градоначалник дефинира брачна половинка си като „ Гугъл”, тъй като знае всичко, може да проучва проблемите и да намира елементарно решение.



Относно коментара на премиера Бойко Борисов, че борбата за София е решена и тя няма късмет, тъй като няма претенденти за публични съветници, Манолова отговори, че не дължи нищо министър-председателя. Тя добави, че той не споделя истината по отношение на връзките сред тях.

„ С какво ми оказа помощ той неговата парламентарна група? С това, че сложиха „ на трупчета” Закона за банките” или бързите заеми, колекторите, наказателната рента? Аз съм безусловно блокирана от този човек и неговата парламентарна група.

Нашите срещи през последната година бяха две. Този човек не споделя истината, знам, че за него залогът е огромен и ще брани властта със зъби и нокти”, съобщи Манолова.

По думите ѝ е имало офанзиви против нея и цялото ѝ семейство, с цел да бъде дискредитирана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР