Две седмици преди фронтменът на Продижи“ Кийт Флинт да посегне

...
Две седмици преди фронтменът на Продижи“ Кийт Флинт да посегне
Коментари Харесай

Неочаквано разкритие: Дни преди фронтменът на „Продижи“ да се самоубие, снимали в България!

Две седмици преди фронтменът на „ Продижи “ Кийт Флинт да посегне на живота си, бандата е била тайно в София за фотосите на последния им видеоклип, написа „ Телеграф “, представен от Блиц.

``
реклама

Снимките са се състояли на езерото в „ Дружба “, а клипът е осъществен от родна филмова и рекламна компания, от където не разкриват дали самият Флинт и сътрудниците му са били на родна земя и какъв брой време са прекарали у нас.

Освен в „ Дружба “, снимачна площадка е била ситуирана и в столичния квартал „ Овча Купел “, написа „ Гоу Гайд “. По подигравка на ориста парчето, към което са снимали видео, се споделя We live forever ( “Ще живеем постоянно “). Двама режисьори са се заели със снимачния развой, а имената им са Херардо дел Хиеро и Томас Пеня. Сюжетът е напълно в стилистиката на „ Продижи “ и в него присъединяване взимат локални поданици. По информация на вестника екипът се е свързал с няколко родни актриси за роля, само че към този момент не е ясно дали някоя от тях е взела присъединяване. Заради непредвидената гибел на Кийт Флинт обаче към момента не е ясно по кое време видеото ще види бял свят.

Тялото на Флинт беше намерено в дома му в графство Есекс в югоизточнатра част на Англия. От полицията прецизираха, че става въпрос за самоубийство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР