Две седмици ги чаках да се напътуват. През уикенда имам

...
Две седмици ги чаках да се напътуват. През уикенда имам
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да има смяна на Тагарев

Две седмици ги чаках да се напътуват. През уикенда имам мероприятие, а е и 3 март. Това не е документ, който да се написа на коляно. Могат да си подават оставки, колкото желаят. Това не е нещо друго от това, което сме приели. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Когато приказваме за самостоятелни регулатори, служби, правосъдна система, може да звучи като делкане. Когато приказваме за парламентарна страна, първото, което се гласоподава са министър председател и министри ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Правим съдружно съглашение, каквото се прави в целия Европейски съюз. В съдружното съглашение ще представим равнопоставеност в ръководството на страната. Да се носи отговорност. Петков и Денков всеки ден имат медийни изяви и споделят " Борисов да не се изявява ". Изявяват се от заран до вечер. И когато се осмелим да кажем нещо, те ни не разрешават медийните изяви. По този метод не се работи - в 9 часа са 20 индивида в пленарна зала ", добави Борисов.

" Трябва да има промяна на Тагарев. Това е неработещ министър ", съобщи Борисов.

" Г-н Петков, който има голям гений да води договаряния и по тази причина непрестанно пресира с тях, аз ще предложа преговорен екип по съдружното съглашение. В екипа ще са Теменужка Петкова, Рая Назарян, Анна Александрова, Деница Сачева - хора, които да могат да приказват умерено с тях. Г-н Петков сподели, че имам 2000 назначачения в ДАНС. За мен е учудващо, че един министър председател, тъй като Кирил Петков за мен е същинският министър председател в страната, може да каже такова нещо ", сподели Борисов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР