Две санданчанки бяха въвлечени в хитра телефонна измама, която за

...
Две санданчанки бяха въвлечени в хитра телефонна измама, която за
Коментари Харесай

Телефонни терористи в действие: Две санданчанки замесени в хитра измама! 82г. жена приготви плик с 14 000 лв. ,за да помогне на полицията, но парите попаднаха случайно в ръцете на съседка

Две санданчанки бяха въвлечени в хитра телефонна машинация, която за жалост на телефонните терористи не съумя.Вчера, към 11:30 часав РУ-Сандански е получено известие, че посредством телефонно позвъняване 82-годишна жителка на град Сандански е въведена в подвеждане от показало се за полицейски чиновник непознато за нея лице.

От дамата е поискано да спомага за залавяне на телефонни измамници, като за задачата би трябвало да съобщи 14 000 лв.. Възрастната жена приготвила плик с парите и зачакала наново позвъняване на кого да ги съобщи. В същото време телефонните измамници се свързали с по-млада жена, която живее в съседство и и споделили, че би трябвало да вземе пакет с документи,свързани с обявата,която е пуснала за работа.

56-годишната жена отишла на посоченото място и взела плика,в който сякаш трябвало да има документи за работа, само че видяла, че са доста пари и неотложно сезирала полицията.

Видяла и бабата, която дала плика. Така станало ясно, че и двете са забъркани в телефонна машинация. Късмет за бабата, че съседката се е усетила, парите са върнати на старата жена.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР