Две съмнителни проби за коронавирус на народни представители ще бъдат

...
Две съмнителни проби за коронавирус на народни представители ще бъдат
Коментари Харесай

Още двама депутати са със съмнителни проби за коронавирус

Две съмнителни проби за ковид на народни представители ще бъдат доуточнявани през днешния ден. Общо във Военномедицинска академия са направени 92 проби от депутати. В „ Софиямед”, където тестват други 92 проби на народни представители, резултатите са негативни, заяви ръководителят на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски.

"Днес следва да бъде проучен личният състав, работещ в Народното събрание.Изследването на всички депутати и цялата администрация на Народното събрание се наложи, откакто депутатът от Движение за права и свободи Хасан Адемов се оказа с ковид ", посочи Мутафчийски.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева заяви, че през днешния ден ще бъдат тествани всички, работещи в Народното събрание – административни чиновници, водачи, стенографи и различен личен състав. Ще има решение за работата на Народното събрание, откакто излязат резултатите.

"Когато предложих Народно събрание да не работи - имах тъкмо това поради. Вирусът не сортира по никаква принадлежност. Някои ме упрекнаха, че стъпквам парламентаризма. Когато ви отделих публицистите, вие ми се разсърдихте, само че аз избрах да ми се сърдите, само че въпреки всичко да запазим здравето ви.Народните представители се тестват не тъй като са специфични или богопомазани, а тъй като имат контакти в изборните си региони и имат още доста контакти. ", сподели Караянчева.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР