Две са децата в реанимацията на болница Св. Анна в

...
Две са децата в реанимацията на болница Св. Анна в
Коментари Харесай

Детето, пострадало от кола на НСО, в реанимация и под наблюдение

Две са децата в реанимацията на болница " Св. Анна " в София , които са с черепномозъчна контузия и се лекуват. Само едното е потърпевшо при случая с кола на НСО, а не както се разбра от брифинга на на изпълнителния шеф на " Св. Анна " Славчо Близнаков рано тази заран.

Вчера вечерта бе обявено за едно потърпевшо дете - момче на 14 години. Тази заран излезе информация за второ дете от същия случай, която в следствие бе отречена . В реанимацията на болничното заведение се намират и двете деца, само че момичето е потърпевшо при различен случай, прецизираха от Министерство на вътрешните работи. Вторият случай, при който е потърпевшо момичето е станал на бул. " Асен Йорданов към 15 часа.

И двете деца на 14 години - момиче и момче и се намират в реанимацията под наблюдаване, поради черепномозъчна контузия, сподели Близнаков.

Състоянието на момчето е по-тежко , макар че сега е нормализирано и предстои на лекуване.

Момчето е с черепно-мозъчна лицева контузия и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна контузия с травма на бял дроб и положението му е тежко.
 Момче с заплаха за живота след злополука с кола на НСО в София Обновена
Момче с заплаха за живота след злополука с кола на НСО в София

Сигналът за случая е подаден към 20 часа

Докторите от " Св. Анна " се намират в контакт с сътрудниците от " Пирогов ", които са водачите в лекуването на детски травматизъм.

Направени са всички проучвания на децата. На момчето следва интервенция, защото е с избити зъби и строшен нос. Детето е и с мозъчен оток. Наблюдава се е от хирурзи - коремен, гръден, защото контузиите там могат да отключат затруднение.

Инцидентът с колата на НСО е станал в 19.55, потърпевшото момче е прието в болница в 20.20 минути.

От НСО увериха, че, в случай че бъде потвърдена виновност на техния чиновник, той ще си понесе всички последствия.

Знае се, че в автомобила не е имало пасажери. Инцидентът е станал на пътното платно. По непотвърдена информация една от проверяващите аргументи е погрешно секване.
 Остава тежко положението на блъснатото 14-годишно момче
Остава тежко положението на блъснатото 14-годишно момче

Момчето беше блъснато от кола на НСО нощес

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че тестванията е на двамата водачи от двата случая са негативни за алкохол и упойващи субстанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР