Две пешеходки са пострадали през вчерашния ден, съобщават от варненската

...
Две пешеходки са пострадали през вчерашния ден, съобщават от варненската
Коментари Харесай

Във Варна само за ден блъснаха две пешеходки

Две пешеходки са потърпевши през вчерашния ден, оповестяват от варненската полиция. Първото произшествие се случва към 09:00 часа на ул. " Ангел Кънчев ". Водачът на неустановено все още МПС, при осъществяване на маневра за завой надясно, блъска пешеходка, която пресича пътното платно. Вследствие на случая 63-годишната жена получава фрактура на гривнена става, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. Пострадалата е потърсила лекарска помощ към час след пораждане на произшествието.

В обедните часове, около 12:45 часа, на кръстовището на булевардите " Трети март " и " Ян Хунияди ", при злополука е потърпевш пасажер в лек автомобил. Пристигналите на място полицейски екипи са открили, че 31-годишен варненец с букви А.П., лидер на автомобил " Ауди ", при маневра за завой в противоположна посока, не съблюдава преимуществото и блъска движещ се отсреща " Форд ".  Вследствие на случая е потърпевш 36-годишен пасажер от втория автомобил. Той е с контузни пострадвания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Второто произшествие, при което потърпевшата е 18-годишно момиче, се случва  към 17:20 часа на бул. " Република ". 44-годишна лидерка на автомобил " Сеат " по време на придвижване блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая момичето получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота, оповестяват от пресцентъра на МВР-Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР