Две паралелни спецакции срещу разпространението и употребата на наркотични вещества

...
Две паралелни спецакции срещу разпространението и употребата на наркотични вещества
Коментари Харесай

Две паралелни спецакции ловят наркодилъри в Пловдив

Две паралелни спецакции против разпространяването и използването на наркотични субстанции са извършени от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив в понеделник.

В рамките на едната интервенция, под наблюдаване на Окръжната прокуратура, проверяващи от отдел " Криминална полиция " иззели над 1200 грама марихуана, 20 грама кокаин, електронна везна и парична сума от апартамент в квартал " Кършияка ". По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В полицейския арест са били отведени 24-годишна жена и мъже на 21 и 25 години. С прокурорско разпореждане срокът на задържане на последните двама е продължен до 72 часа. В хода на другата акция служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) направили претършуване на адреса на 38-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от квартал " Столипиново ". Там били открити над 80 пакетчета амфетамин с тегло близо 60 грама, към 14 грама марихуана, пари, електронна везна и други материални доказателства за реализираната противозаконна активност. По предписание на Районната прокуратура против пловдивчанина е формирано бързо произвеждане. След в началото 24-часово задържане, той е отведен в ареста за период до 72 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР