Две от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе и

...
Две от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе и
Коментари Харесай

Галтие: Говорих с Мбапе и Неймар, те са в добри отношения

Две от звездите на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе и Неймар са провели диалог със старши треньора Кристоф Галтие след последното сдърпване посред им. Отношенията сред двамата играчи на френския първенец постоянно са във фокуса на медийното внимание от началото на сезона. Повод за следващите въпросителни за напрежение сред двамата стана реакцията на отчаяние на бразилеца откакто наподобява бе пренебрегнат от Мбапе при офанзива за Пари Сен Жермен по време на успеха с 2:1 над Ювентус в Шампионската лига. 
 Блестящ Мбапе обезпечи историческа първа победа на ПСЖ против Ювентус Блестящ Мбапе обезпечи историческа първа победа на ПСЖ против Ювентус
„ Двамата са в положителни връзки. Това е истината. Често са дружно на тренировките. Да, в мачовете се получават разнообразни обстановки, само че приказвах с Килиан през вчерашния ден, а също приказвах и с Неймар. Имаше два момента сред двамата, като в първия случай Килиан можеше да подаде, само че това щеше да е по-трудното, а при втория, той влезе в наказателното поле, само че не видя Неймар “, разяснява Галтие, представен от организация ДПА. 

„ Когато гледате видеоклипа, наподобява елементарно, само че в това време Килиан Мбапе е съсредоточен върху топката. Убеден съм, че той ще направи асистенции за Неймар, тъкмо както Неймар е кадърен на същото. Няма нищо отрицателно, защото това е миг от мача “, добави още Кристоф Галтие.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР