Две от важните фигури в състава на Левски започнаха да

...
Две от важните фигури в състава на Левски започнаха да
Коментари Харесай

Сините вдигат Славчев и Станислав Иванов за Берое

Две от значимите фигури в състава на Левски започнаха да упражняват с главната група на " сините ". Това са нападателят Станислав Иванов и халфът Симеон Славчев. В понеделник те имаха изключително занятие, а през вчерашния ден се причислиха към сътрудниците си. Няма да бъде изненада, в случай че Славчев и Иванов бъдат разполагаем на треньорския щаб за старта на шампионата.

Левски стартира сезона с домакинство на Берое. Двубоят е в понеделник, 10 август, от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

През последния сезон Иванов беше твърда големина в състава. 21-годишният флангови нападател изигра 35 мача във всички шампионати, в които вкара 9 гола. Славчев пристигна в Левски с доста очаквания при започване на годината, само че бе преследван от травми, които го извадиха от строя за множеството мачове през втория дял на шампионата. Той бе на терена едвам в 4 срещи, като осъществя едно попадение - при 3:3 в дербито против ЦСКА-София.

Евентуално включване на двамата ще усили доста другите възможности пред Георги Тодоров, който даже ще има конкуренция на някои от позициите.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР