Двe oт тризнaчкитe, Вяра и Надежда Станчеви, cа в Aнглия

...
Двe oт тризнaчкитe, Вяра и Надежда Станчеви, cа в Aнглия
Коментари Харесай

Две от тризначките спят в център за бездомни, третата тъне в лукс

Двe oт тризнaчкитe, Вяра и Надежда Станчеви , cа в Aнглия и oтнoвo ca изпаднали в невъзможност. Двeтe блoндинки ca бeздoмни, нaмирaт пoдcлoн в църквa и ce мoлят някoй дa им пoмoгнe. Вижте в канала във vbox7:
                 
on Nov 24, 2019 at 11:23am PST

Във Фейсбук Надежда се оплака, че живее в " емърджарси " - незабавен център към локална черква, където по думите на риалити звездата тя и сестра ѝ са унизени, измъчвани и манипулирани. Нещо повече - този център бил като концлагер. И с цел да се убедим в това, Надежда ползва и фотоси.

Така наподобява, че неприятностите към Вяра и Надежда не просто не се вземат решение, а се задълбочават. Преди време Надежда показа, че е работила 7 месеца без да ѝ бъде платено, а от 2 години насам на процедура живее в Лондон незаконно. " Хуманната Англия по всевъзможен метод се подиграва с нас ", написа Вяра.

В телевизионно изявление пред Мартин Карбовски двете описаха и за влошените си връзки със сестра им Любов, която по думите им взела всички пари, извоювани от Big Brother и те не видели и стотинка от тях.

Докато Вяра и Надежда мизерстват, сестра им Любов показва висок стандарт на живот. Тя отпразнува прохождането на щерка си Виктория в личен дом и разпуска в джакузи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР