Две от тризначките от "Биг Брадър" - Вяра и Надежда,

...
Две от тризначките от "Биг Брадър" - Вяра и Надежда,
Коментари Харесай

Тризначките изглеждат стряскащо!

Две от тризначките от "Биг Брадър " - Вяра и Надежда, които дружно със сестра си Любов през днешния ден честват имен ден, разгласиха фотоси от рождения си ден, който бе на 10 септември. Скандалните победителки от третия сезон на известното риалити шоу не престават да стряскат почитателите с типа си, написа

Приказливите фурии от Благоевград, които от няколко години живеят във Англия, чукнаха 36 години и не пропуснаха да споделят фрагменти от събитието.

Вяра и Надежда, които се показват в обществените мрежи като Фейт и Хоуп, бяха оприличени от почитателите си на сестрите на баба Яга.

На фотосите двете дами съгласно почитателите наподобяват състарени и неузнаваеми.

Сестрата на Надежда и Вяра - Любов Станчева, също живее в Англия, на за разлика от тях поддържа добър стандарт на живот. Лав Станчева, както и тя по сходство на сестрите си се е кръстила във Facebook, се радва на пространно и уютно жилище в влиятелен лондонски квартал. Там тя и половинката ѝ отглеждат дъщеричката си и постоянно разгласява фотоси от делниците си с нея.

Напук на слуховете пък, че Вяра и Надежда се препитавали с милостиня на Острова, наподобява, че и те се пробват да показват висок стандарт на живот. Двете госпожици се похвалиха с един от подаръците си - марков парфюм на "Диор ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР