Две от суперсилите на Стария континент Испания и Германия играят

...
Две от суперсилите на Стария континент Испания и Германия играят
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Испания - Германия 1:0, Мората наказа Бундестима

Две от суперсилите на Стария континент Испания и Германия играят при резултат 1:0 във втори дуел от група Е на Мондиал 2022. Алваро Мората откри в 62-ата минута.

Двубоят на стадион " Ал Байт " стартира в 21:00 часа и може да го наблюдавате НА ЖИВО С КАРТИНА в Gong.bg - . За inbet Играч на мача може да гласувате .

Срещата е излъчена и по NOVA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Отборът на Ханзи Флик е изправен до стената и няма право на повече неточности. В първия кръг Бундестима изненадващо загуби от Япония с 1:2, а нова загуба през днешния ден би означавала завършек на очакванията на германците за класиране напред.

В същото време " Ла Фурия " започва повече от уместно, разбивайки новобранеца Коста Рика със 7:0.

Преди да са минали и пет минути Феран Торес откри Педри на границата на пеналтерията, само че халфът пое топката доста неприятно, а имаше късмет да нанесе удар. Две минути по-късно Дани Олмо стреля от 16-17 метра, а Мануел Нойер сподели приказен инстикт, избивайки шута на играча на Република България Лайпциг в напречната греда.

Бундестима отвърна с мълниеносна офанзива, при която Гнабри бе изведен самичък против Симон, само че стреля право в тялото на вратаря. Впоследствие се оказа, че крилото на Байерн е бил и в състояние на засада.

Следващата по-опасна обстановка пристигна в средата на полувремето.Тогава Алба получи пас от Бускетс на левия фланг, навлезе към центъра и обстрелва немската врата с по-слабия си десен крайник, само че към метър го раздели от рамката ѝ.

Гюндоган нахлу рисково в испанското наказателно малко по-късно, само че топката бе отклонена от краката му с пас към Симон. Стражът опита да почисти, но прати топката в Гнабри, който стреля по диагонала в навън. 120 секунди по-късно и Нойер сбърка с пас, пращайки кълбото у Олмо. Лявото крило откри незабавно Феран, а играчът на Барселона шутира мигновено, само че бе блокиран.

В 34-ата минута Дани Олмо от крилото пусна ужасно ниско подаване на 5-6 метра от голлинията, а от тази позиция Феран Торес не откри вратата. След неточния удар на Торес бе маркирана и засада.

Пет минути преди почивката Рюдигер засече с глава центриране от свободен удар и прати топката в мрежата на Симон, само че попадението не бе зачетено поради засада.

Десетина минути след началото на втората част Маншафта сътвори най-чистия си късмет. Гюндоган залъга двама на границата на наказателното и заложи топката за удар на Кимих. Играчът на Байерн стреля в десния ъгъл, само че Симон се намеси по извънреден метод. В ответната офанзива Олмо стреля по земя - никакви усложнения за Нойер.

Испания дочака своя момент в 62-ата минута. " Фуриите " развиха нахлуване по лявото крило, от което Жорди Алба пусна хубаво подаване по земя към дребното наказателно, а от неговата граница влезлият от пейката Алваро Мората с изобретателно допиране матира Нойер.

" Ла Фурия Роха " можеше да удвои задатъка си съвсем незабавно. Бърза контра на иберийците откри стрелкова позиция на Асенсио, само че левичарят стреля доста високо.

LIVE Испания - Германия 1:0

1:0 Алваро Мората 62`

 

Испания:  Унай Симон, Дани Карвахал, Родри, Аймерик Лапорт, Жорди Алба, Педри, Серхио Бускетс, Гави, Марко Асенсио, Дани Олмо, Феран Торес

Селекционер: Луис Енрике

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР