Две от смените на Стамен Белчев в дербито Левски –

...
Две от смените на Стамен Белчев в дербито Левски –
Коментари Харесай

Двама контузени в ЦСКА-София след дербито

Две от промените на Стамен Белчев в дербито Левски – ЦСКА-София са били насилствени, написа " Тема Спорт ". През втората част напуснаха създателят на двата гола Тиаго Родригес (в 68-ата минута) и халфът Кристиян Малинов (79).

 Левски - ЦСКА-София - част II @@@

Те са получили болки в хода на срещата и заради тази причина се е наложило да бъдат сменени, надлежно от Раул Лое и Милчо Ангелов. Днес Малинов и Тиаго ще преминат медицински прегледи, с цел да стане ясно какво е положението им. Взелите присъединяване в дербито имат възстановително занятие.

Халфът Малинов пък по този начин или другояче ще пропусне идващия мач на ЦСКА-София - семейството за Купата на България против Ботев Враца. В дербито с Левски той получи 5-ия си жълт картон този сезон и правата му ще бъдат спрени от ДК на БФС за една среща.

 Левски - ЦСКА-София - част I @@@

" Червените " посрещат Ботев във вторник от 18:00 часа. Тиаго също е надали ще вземе присъединяване в дуела, а Фернандо Каранга най-вероятно ще получи отмора. Първа лига 13 кръг, събота 21 октомври  Левски 2:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР