Две от най-талантливите и популярните имена не само в родния

...
Две от най-талантливите и популярните имена не само в родния
Коментари Харесай

Открийте разликите: Преслава и Галена с почти еднакви снимки по повод 16 години на сцената

Две от най-талантливите и известните имена освен в родния поп фолк, само че и в цяла България - Преслава и Галена означиха своята 16-та годишнина на огромната сцена, написа Трафикнюз.

Те стартираха своята кариера от нулата, само че с помощта на нюха си за шлагери, положителните си гласови благоприятни условия и ежедневен труд, съумяха да се изкачат по стълбицата на триумфа, до момента в който стигнат до върха. 

И двете изпълнителки са открития на Милко Калайджиев. Стартират кариерата си през един ден – едната на 20 януари 2004г., а другата на 21-и. 



Днес, Преслава и Галена честват 16 години на сцената и не инцидентно са наричани " Кралиците на поп фолка ", а причина за това са стотиците управлявани музикални ранглисти и голям брой почитатели. 

Разбира се, певиците нe пропуснаха да зарадват своите правилни почитатели с красиви фотоси във връзка своята годишнина. Голяма част от потребителите в обществените мрежи, обаче не пропуснаха да забележат съществената прилика в фрагментите на Галена и Преслава. 

И двата фотоса са заснети в непосредствен проект, а фонът зад тях е флорален. Но това надали очудва някого, поради непрекъснатите съпоставения сред двете - външен тип, фотосесии, видеа, всичко се следи под лупа. 

Снимката във връзка 16-та годишнина на Преслава е снимана в Пловдив, минути преди изпълнителката да излезе на свое присъединяване в най-популярния клуб под тепетата - Bushido Club. Звездата на " Пайнер " е заложила на красива рокля с едно рамо от транспарантна материя и покрита със сребристи цветя, дело на дизайнерката от Асеновград - Пембе Кенан. 

Броят на лайковете е 32 402.



Галена, пък е застанала пред обектива в първокласен хотел, намиращ се в сантиментална Венеция. Както нормално, топ изпълнителката е избрала ексцентрична визия - жълто-оранжева рокля с остро деколте и буфан ръкави, нов цвят на косата и огромна обеца от кристали - за още повече лукс. 

" Цели 16 години музика и обич! Благодаря ви, че безусловно сте с мен! " - написа Галена към своята обява. 

Броят на лайковете е 18 243.



Не е загадка, че макар своето общо приятелско минало, сега Галена и Преслава не са в близки връзки. Тежка е короната на славата и не може да бъде разграничена на две - точно това е и повода, двете " кралици " да са в непрекъсната конкуренция за първото място. 

Миналата година, за своята 15-та годишнина, певиците получиха големи букети рози и приветствени картички от своя продуцент инж. Митко Димитров.



Преслава е родена през 1984 година в Добрич,  а същинското й име е Петя Иванова. Пее от дребна и едвам 7-годишна извършва първата си ария с оркестър. Завършва музикалното си обучение в учебното заведение по изкуствата СОУ „ Св. Климент Охридски “. От 15 годишна пее по заведенията с оркестър. На 20 подписва професионалния си контракт с „ Пайнер “.



Галена пуска първата си ария като Галя.  Родена е в Смядово през 1985 година Учи национално пеене в музикалното учебно заведение в Шумен, а две години по-късно се мести в Димитровград, с цел да продължи образованието си., Там подписва и контракт с ‚Пайнер “. След това стартира и огромното другарство сред двете. Преслава даже дели премията си ‚Певица на годината “ за 2008 година с Галена. „ Искам да разделя тази премия с една колежка, която за мен е засегнатост – даже не е номинирана. Галче, ела тук при мен “, сподели Преслава и разплака на сцената приятелката си Галена, която тогава е бременна с първия си наследник.

За 16-те години на сцената Преслава има 14 наградата за ‚Певица на годината “. Общият брой на премиите й е над 60. Има 6 албума, 3 компилации и два видеоалбума. Галена е удостоявана с наградата „ Певица на годината “ 4 пъти, а премиите й са 70. Има 5 албума, 3 компилации и 2 видеоалбума.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР