Две от най-известните заведения в Слънчев бряг и Созопол са

...
Две от най-известните заведения в Слънчев бряг и Созопол са
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Борбата с шума е борбата с новата чума на 21-ви век

Две от най-известните заведения в Слънчев бряг и Созопол са затворени със заповед от 10-ти август, заяви вицепремиерът Валери Симеонов. От началото на летния сезон до в този момент Здравната ревизия е издала 84 заповеди и наставления на нощни заведения и заведения със мощна музика.


Вече четири дни " Какао бийч " в Слънчев бряг и бар " Хедон " в Созопол би трябвало да са затворени поради мощен звук след 23 ч.
Валери Симеонов, вицепремиер: Разпоредено е прекъсването на звука и на двете места. Смятаме, че битката с шума е битката с новата чума на 21-ви век. Може мощно да ви звучи, само че има съответните статистики в тая посока.
Заповедта за прекратяването на работата на двете заведения е връчена на 10-ти август. В същия ден на фейсбук страницата си " Какао бийч " декларира, че няма да работи, само че заради механически аргументи. В момента клубът работи, споделиха оттова за " По света и у нас ", а от бар " Хедон " увериха, че вземат ограничения за отстраняването на казуса с шума.
Валери Симеонов, вицепремиер: Към сегашния миг тези две заведения са спрени, макар че в медийното пространство се вършат някакви пояснения, че имат механически проблеми, на другото място щели да пръскат за мухи, само че това са си техни версии.
Вицепремиерът съобщи, че още при започване на годината в общините Несебър и Созопол наредбите за съблюдаване на публичния ред са анулирани по предписание на прокуратурата. До момента и двете общини не са приели нови правила.
 Валери Симеонов затвори заведения в Слънчев бряг и Созопол Валери Симеонов затвори заведения в Слънчев бряг и Созопол
На брифинг в Бургас вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че "Какао бийч " в Слънчев бряг и плажният бар "Хедон " в Созопол са затворени, откакто прове...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР