Две от най-известните фолк певици у нас - Деси Слава

...
Две от най-известните фолк певици у нас - Деси Слава
Коментари Харесай

Деси Слава се почувства унизена - slava.bg

Две от най-известните фолк певици у нас - Деси Слава и Галена, са подложени на лекуване от ковид в домашни условия. При изпълнителките признаците са сходни, споделят, че одобряват витамини.

"Все още никой не ми е звънял да ми дава директиви. След като ме разпитаха, съм си у дома на домашно лекуване. Самолекувам се с витамини. Първоначално за главоболието пих обезболяващи ", споделя Десислава. Главоболието, което изпитва първите дни е извънредно мощно, само че за разлика от Галена Деси няма никаква температура.

„ В момента съм добре, всички признаци, които имах - мощно главоболие, загуба на усет и аромат към този момент отминаха, не съм имала температура “, разкрива изпълнителката. "До някаква степен съм признателна на Господ, че въпреки всичко минавам през това, с цел да спра да се опасявам най-сетне за мен за децата и за околните. Малко съм успокоена, че не е чак толкоз ужасно, може би е до организъм, до шанс. Разбира се, че има и тежки случаи, просто аз имах шанс “, сподели Деси, представена от „ България Днес “.

„ Хората би трябвало да бъдат внимателни. Преди да ми се случи, се чудех какво може да стане с мен в случай че се заразя. Страхът от незнайното е огромен. Ако мога с моя случай да успокоя хората, че има и позитивна случи, с леки признаци, само че това не значи, че не би трябвало да се пазим “, добавя още певицата. Деси споделя, че има съзнание и не излиза от у дома. Засега не се я проверявали. Певицата е разграничен с мъжа си Благой Найденов и двамата й синове. По същия метод Галена се изолира надалеч от околните си. Фолкфурията е с дребния си наследник Александър, който също се разболя от ковид. Певицата показа, че приема селен цинк и витамин Д, предложени от лекари.

Деси Слава споделя, че е смутена от отрицателното мнения и изявления, свързани с нейното боледуване. Жегват я постове от вида на:

„ Кой знае какъв брой са им платили, с цел да споделят, че са заболели от ковид “. “Искам да кажа на тези хора, че не е действително това, което си мислят. Лично аз за себе си ще кажа, че не бих направил нещо толкоз аморално в живота си. Коронавирус в действителност има, при някой ужасно, при други съдбовно, при някои хора даже не схващат “, споделя Деси на недоброжелателите си и добавя, че й става безпределно неприятно сходни изявления.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР