Две от най-големите звезди на националния отбор на Черна гора

...
Две от най-големите звезди на националния отбор на Черна гора
Коментари Харесай

Двете най-големи звезди на Черна гора под въпрос за мача с България

Две от най-големите звезди на националния тим на Черна гора по футбол съвсем несъмнено ще пропуснат поради травми гостуването на България на старта на европейските квалификации, оповестява Българска телеграфна агенция.

Двубоят от първия кръг в група " А " е в петък от 19.00 часа на Националния стадион " Васил Левски " в София.

Нападателят на Монако Стеван Йоветич не се изцяло подготвен за игра след контузия на коляното, а бранителят на Атлетико (Мадрид) Стефан Савич се оплаква от мускулно разтежение на задната част на бедрото.

" Ситуацията е такава, че Йоветич съвсем несъмнено няма да бъде подготвен да играе против България и против Англия, а възможностите на Савич са минимални, може би за втория мач против Англия. Двамата ще се причислят към тима на лагера в Подгорица най-късно във вторник. Това е ситуацията сега. До петък има още няколко дни, чудеса стават, само че това към този момент е въпрос към лекарите ", разяснява националният селекционер Любиша Тумбакович.

" Трудно може да се опише какъв брой значими са за нашия тим Савич и Йоветич като опит и като качества. Те способстват доста за атмосферата в състава, за позитивната сила. Отсъствието им ще бъде огромен удар за нас. За страдание още от международните квалификации и по-късно в Лигата на нациите страдахме от травми и отсъстващи играчи, само че не сме търсили опрощение или оправдание. Няма да го вършим и този път. Стартираме европейските квалификации с огромни упоритости, мотивация и предпочитание. Такава е нашата конфигурация. Очакваме доста сложни мачове против България и Англия, само че нашата цел е да реализираме позитивни резултати и в двете срещи ", добави той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР