Две от най-големите световни звезди в спорта - Лионел Меси

...
Две от най-големите световни звезди в спорта - Лионел Меси
Коментари Харесай

Меси се срещна с Джокович в Ню Йорк

Две от най-големите международни звезди в спорта - Лионел Меси и Новак Джокович, се срещнаха в Ню Йорк и увековечиха срещата си със взаимна фотография. Тя беше публикувана от Хорхе Мас, съсобственик на Интер Маями, в който аржентинецът играе сега. „ Каква вечер “, написа Мас към фотографията.
Ноле дойде в Ню Йорк, където през днешния ден започва в US Open, последния шампионат от Големия шлем за сезона, против френския тенисист Александър Мюлер.
Също в Ню Йорк Меси вкара и първия си гол в Мейджър Лийг Сокър за успеха на Интер Маями с 2:0 против локалния Ред Булс. Аржентинецът не стартира като титуляр, като преди мача старши треньорът Тата Мартино предизвести, че ще даде отмора на някои от главните си играчи след триумфа за Купата на лигите, където Меси завоюва втория си трофей откогато е в Съединени американски щати. Световният първенец от Мондиала в Катар 2022 влезе в игра в 60-ата минута на мястото на Леонардо Кампаня и се разписа в 89-ата. Преди това Диего Гомес (37) откри за гостите. В края Меси показва за следващ път класата си. Той получи топката в наказателното поле, освободи се от двама съперници и откри на аутлинията Бенджамин Кремаски. 18-годишният халф отигра с едно допиране, като пусна пас паралелно на голлинията. Във вратарското поле Меси беше заел съвършена позиция и не пропусна да вкара от непосредствена непосредственост.
Следващият мач на Интер Маями още веднъж е в МЛС, в четвъртък от 2:30 ч. българско време против Нешвил.
Шампионът Лос Анджелис ФК позволи седмата си загуба от началото на сезона в МЛС. Тимът отстъпи с 1:2 като посетител на Шарлът. Българският национал Филип Кръстев не стартира мача, само че след 60-ата минута влезе на мястото на Тимоти Тилман. Включването на халфа раздвижи играта в центъра на терена, само че домакините се добраха до трите точки, а Фуфу надали ще запомни дълго този мач, защото не бе измежду най-бляскавите му. Ашли Уестууд (30) откри за Шарлът откакто отигра съвършено топката. ЛА ФК изравни малко след влизането на Кръстев посредством Марио Гонсалес (67), само че Скот Арфийд (76) вкара победно. Следващият мач на Кръстев и компания е таман против Интер Маями с Меси на 4 септември.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР