Две от красивите репортерки на bTV решиха до проведат доста

...
Две от красивите репортерки на bTV решиха до проведат доста
Коментари Харесай

Секси репортерката на bTV Ирена взе стажантката Румяна и заедно спретнаха страшен експеримент

Две от красивите репортерки на bTV взеха решение до проведат много рисков опит. Те сподели какъв брой сигурна е системата за достъп на външни лица в учебните заведения. Репортерът Ирена Рашева и стажант-репортерът Румяна Генова откриха какъв брой елементарно можеш да стигнеш до малчуганите.

Ирена Рашева
Екипът избирал случайно учебно заведение в центъра на София. Оказва се, че могат да влезнат в 22-ро учебно заведение без никаква инспекция, а защитата даже ги упътва към кабинета на IV A клас.
Там би трябвало да има час по български език, само че учител няма.
По-късно екипът се връща с камера. Охраната споделя, че всеки, който влиза, има обвързване „ да му се обади”.
Според управлението на учебното заведение екипът е първият, който не е бил тестван, а децата в никакъв случай не оставали без преподавател.
Друго учебно заведение, в което двете репортерки ревизират системата за сигурност, е 17-то, където преди седмица мъж беше арестуван за блудничество с деца.

Реши се ориста на педофила Валентин, блудствал с дечица в столичното 17-о школо

Екипът минава даже през стаята на охранителите, след което се качва по етажите с кутия бонбони. Необезпокоявани от никого те съумяват да почерпят децата, които на драго сърце одобряват лакомствата.

Едва на излизане от постройката екипът от двете красиви репортерки е спрян. Охранителят се е върнал на пост, открива пропуща си и се обажда на полицията, които сформират сигнален протокол за екипа на bTV.
Въпреки всичко шефът на учебното заведение е удовлетворен от системата за сигурност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР