Две от големите звезди в Барселона – Лионел Меси и

...
Две от големите звезди в Барселона – Лионел Меси и
Коментари Харесай

Меси и Суарес питат Неймар: Ти наистина ли?

Две от огромните звезди в Барселона – Лионел Меси и Луис Суарес са употребявали обществените мрежи, с цел да се свържат с някогашния си съотборник Неймар и да го запитат дали има истина в слуховете, че той желае да се върне на „ Камп Ноу”.

Новината популяризира каталунското издание „ Спорт”, където все по-често се появяват материали във връзка възраждането на партньорството MSN в редиците на „ блаугранас”. 27-годишният Неймар напусна Барселона поради Пари Сен Жермен през 2017 година с концепцията да излезе от сянката на Меси, но единствено 2 сезона по-късно очевидно е подготвен да извърви противоположния път.

Наскоро и президентът на френския клуб Насер Ал-Хелайфи многозначително се изрече, че в случай че в отбора има играчи, които не желаят да бъдат там, то могат да си тръгнат. Мнозина разчетоха в тези думи обръщение до Неймар.

Затова Неймар и Суарес използваха към момента доста околните си връзки с бразилеца, с цел да го попитат дали има истина в целия поток от информации. Според „ Спорт” двамата са окуражили някогашния си съотборник да направи всичко допустимо, с цел да се върне назад в Барса. Твърди се, че аржентинецът и уругваецът не са единствените в Барса, подхванали сходна стъпка. Съобщения до Неймар изпратили още Артуро Видал и Филипе Коутиньо.

Трябва да се означи, че тримата към момента членуват в основаната от тях WhatsApp група “The three sudacas”. Тя свидетелства, че трио демонстрираше химия между тях освен на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР