Две от емблематичните лица на Откраднат живот“ - Александър Алексиев

...
Две от емблематичните лица на Откраднат живот“ - Александър Алексиев
Коментари Харесай

Кръвни връзки свързват отново доктор Василев и доктор Генадиев в „Откраднат живот“

Две от емблематичните лица на „ Откраднат живот “ - Александър Алексиев и Димо Алексиев , ще се завърнат в идните епизоди на хитовия сериал по NOVA. Тази седмица лекар Василев и лекар Генадиев ще дойдат от разнообразни точки на света, с цел да се погрижат за най-специалната жена в своя живот – Евгения Генадиева. Именно синовете й ще я поддържат в сложната борба със болестта. Тази среща ще даде нов мотив да погледнат към предишното и решенията, белязали три десетилетия. Какво чака Алекс и Калин след дългото им неявяване? Ще открият ли своята роля в фамилията и място в „ Св. Анастасия “? Повече за завръщането на героите и смисъла на кръвните връзки в предишното и сегашното феновете ще научат на 16 октомври, сряда, в „ Здравей, България “.
 Откраднат живот NOVA
Тази седмица любовта и близостта ще бъдат преразгледани от лекарите в „ Св. Анастасия “. Доктор Чилингирова ще допусне нов човек в живота си, поддавайки се на страстите в непредвиден миг. Междувременно лекар Ковачев и лекар Огнянова ще заговорят искрено за позволените неточности и другарството. Доктор Табаков ще се изправи пред финалното решение – да бъде същински татко на Диана или да продължи своя път, отдаден на професионалната кариера.
 Откраднат живот NOVA
Ще надделее ли силата на кръвта за лекар Табаков? Има ли непосредственост сред лекар Огнянова и лекар Коваче в? – феновете ще научат в идните епизоди на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.-->

Не пропускайте „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР