Две от дамите в състезанието вече са история, но пък

...
Две от дамите в състезанието вече са история, но пък
Коментари Харесай

Приятелство създадено в „Игри на волята“

Две от дамите в надпреварата към този момент са история, само че пък зад кадър са много близки, да става дума за Мани и Кремена. те и в предаването се сближиха, само че в този момент в живота несъмнено не крият околните си ползи и се радват на доста занимателни моменти дружно.
„Мани си я обичам и почитам доста. Много хора, в това число мои познати ми споделят, че тя е ужасна, кибритлийка, пали, наскърбява и така нататък, само че аз я почитам поради това, което е. Тя е преборила едно тежко заболяване. За мен тя е мощна жена в същинския смисъл на думата“, показа особено Кремена, която също не е от дамите, които се тормозят за хорското мнение.

Мани и Кремена от „Игри на волята“ си станаха много близки в предаването, а това другарство продължава и отвън шоуто. Двете брюнетки от няколко дни не стопират да качват общи фотоси и сторита, от които научаваме, че празненства и купоните не стопират за тях. Дано другарството им се задържи повече от тях в игрите, въпреки всичко ще прибавим, че и двете дами имах своите мощни моменти в шоуто и справедливо има интерес към тях към момента.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР