Две огнестрелни рани - в тялото и в главата -са

...
Две огнестрелни рани - в тялото и в главата -са
Коментари Харесай

Уцелили два пъти Алексей Петров с автомат с хидрошокови патрони

Две огнестрелни рани - в тялото и в главата -са предизвикали гибелта на 61-годишния Алексей Петров. По предприемача е стреляно с автоматизирано оръжие със специфични муниции - патрони с хидрошоков резултат. Това демонстрират резултатите от съдебномедицинската експертиза, която към този момент е осъществена, заяви bTV, като се базира на свои източници.

Макар аутопсията да е завършила, тялото на съоснователя на застрахователна компания " Лев Инс " към момента не е освободено за заравяне, написа Dir.bg.

Алексей Петровбе убит на 16 август по обяд на пътеката сред столичния кв. " Драгалевци " и междинната станция на лифта " Бай Кръстьо ". С него по нормалния му за разходка маршрут е била 48-годишната треньорка по тенис и планински лидер Мирослава Михайлова. Убиецът ликвидира Петров на място, а спътницата му бе простреляна и е в тежко положение в централната реанимация на " Пирогов ".

По-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Калин Стоянов заяви, че проверяващите са извели две версии за покушението - възмездие или финансов дълг. Той ще рапортува за хода на следствието на премиера Николай Денков по-късно през днешния ден, когато в Министерския съвет ще се проведесъвещание с шефовете на структури в Министерство на вътрешните работи и други служби за сигурност.

По неофициални данни сега се преглеждат записите от охранителни камери в региона на убийството. Преди да бъде превозена и оперирана в " Пирогов " придружителката на Петров е съумяла да даде изложение на стрелеца - той е бил висок към 180 см и е бил облечен с камуфлажни облекла. СпоредbTV Михайлова сама се обадила на тел. 112 от телефона на двойка украинци. Чужденците - мъж и жена -били на към 40 метра от мястото на стрелбата. Те са дали показания, като са обяснили, че са ходили по същата пътека, само че пред Алексей Петров и спътницата му. Чули звук в гората, а по-късно и серия от изстрели в къс период. Двамата обаче не са видели стрелеца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР