Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров, който вчера

...
Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров, който вчера
Коментари Харесай

Две обвинения са повдигнати на актьора Явор Бахаров

Две обвинявания са повдигнати на артиста Явор Бахаров, който през вчерашния ден беше задържан да кара в Банско след приложимост на алкохол и опиати. Това обяви районният прокурор в Разлог Ружена Кондева пред уеб страницата dir.bg. Едното обвиняване е за шофиране след приложимост на алкохол в изискванията на повторност, защото актьорът има към този момент присъда за същото нарушение. Направената проба с дрегер е посочила 1,3 промила алкохол в издишания въздух. Очакват се резултатите от кръвната проба, които ще бъдат подготвени до няколко дни.

Полевите проби за опиати, които са направени на 34-годишния Бахаров от служителите на реда в Банско са отчели кокаин и канабис. Второто обвиняване е за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. На артиста е взета мярка за неотклонение  " парична гаранция " в размер на 5000 лв.. 

Явор Бахаров към този момент е осъждан три пъти, сподели районният прокурор на Разград пред dir.bg. Първата му присъда е от 2013 година за безчинство. Три години по-късно Бургаският областен съд го признава за отговорен за шофиране след приложимост на алкохол. Третата присъда за артиста бе произнесена през март м.г. от Софийския областен съд за безчинство и непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.Той  бе осъден с 9 месеца пробация, като през този интервал трябваше да се подписва в пробационната работа и да реализира срещи с пробационен чиновник.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР