Две общински структури на „Има такъв народ“ (ИТН) са подали

...
Две общински структури на „Има такъв народ“ (ИТН) са подали
Коментари Харесай

Две общински структури в Русенско напускат ПП Има такъв народ

Две общински структури на „ ИТН “ (ИТН) са подали заявки за непринудено овакантяване на партията

Това са структурите от Ветово и Иваново. Сред напусналите има и русенци, написа

„ Напускаме Политическа партия „ Има Такъв Народ “, тъй като нашите политически хоризонти и мислене са за ползите на РБългария и българската нация и не ни дават друга опция за реализация, заради изложените от нас устни и писмени съображения. Ние като хора с достолепие, патриотично мислене и сила, желаеме нещата, за които убеждаваме другите, да се срещат с дейностите на организацията, в която членуваме. Честта, ориста и бъдещето на България за нас постоянно са били и ще бъдат значими и значими.

Като редови членове на партията, каквито бяхме до през днешния ден, ние не намираме в себе си повече сили безгласно да понасяме разочарованието и болката на доста от тези, които персонално сме пропагандирали и заели с политиките на Политическа партия „ ИНТ “ “, се споделя в заявките на членовете, които към този момент не желаят да са част от партията на Станислав Трифонов.

Начело на двете структури са надлежно Николай Захариев - общински координатор на Община Ветово, 5-и в листата на партията на последните избори за 47-о Народно събрание, и Станислава Христова - общински координатор на Община Иваново, 6 - а в листата на същите избори.

До момента и на двете заявки няма никакъв отговор, нито пък въпрос за какво напущат от страна на управлението на Има Такъв Народ, въпреки че писмата са изпратени още на 6 март.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР