Две общински съветнички от Враца са заразени с COVID-19, съобщава

...
Две общински съветнички от Враца са заразени с COVID-19, съобщава
Коментари Харесай

К-19 повали две врачански общинарки СНИМКА

Две общински съветнички от Враца са инфектирани с COVID-19, оповестява BulNews. Tова са доктор Наташа Велчовска от ГЕРБ и юрист Ирина Иванова от Съюз на демократичните сили.

Преди 2 дни позитивен резултат даде експертът по образна диагностика в Онкодиспансера във Враца - доктор Велчовска, където по последна информация инфектираните медици са 20.



По-рано през днешния ден е излязъл и резултатът от тестът на юрист Ирина Иванова, която също е инфектирана с COVID-19. Това бе и повода за решението постоянната сесия на общинския съвет във вторник да се организира онлайн.

От Община Враца публично потвърдиха, че съвещанието ще се организира посредством видеовръзка като предварителна защита против разпространяването на рисковия вирус.

Заседанията на Постоянните комисии са отсрочени и ще се проведат в понеделник, още веднъж посредством видеовръзка. За задачата се ревизира готовността на сенаторите и достъпа им до добра интернет връзка на компютърно или мобилно устройство, поддържащо приложението ZOOM.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР