Две нови водещи обяви БНТ днес, часове след като стана

...
Две нови водещи обяви БНТ днес, часове след като стана
Коментари Харесай

Мая Костадинова смени Нова с БНТ

Две нови водещи разгласи Българска национална телевизия през днешния ден, часове откакто стана ясно, че и артистът Миро става лице на предаване на обществента медия. На 11 септември /събота/, Българска национална телевизия започва новото предаване – „ Говори в този момент “, с водещ Мая Костадинова, която единствено до преди няколко месеца бе водеща на неделния блок на Нова телевизия. Тя напусна след скандал часове преди следващия ефир, тъй като схванала, че от Нова тв. няма да възобновят контракта й. Още тогава стана ясно, че Костадинова, която е близка с шефа на Българска национална телевизия Емил Кошлуков от ТВ7, ще търси работа при него. В 19 часа през уикенда започва "БНТ на 60 ", а преди него до момента извършване предаването на Люба Пашова, което още веднъж ни срещаше с известни персони и което явно не е намерило мяст в програмната скица на Българска национална телевизия.



Днес стана ясно, че още веднъж ще я гледаме през уикенда с разбори, мнения и изявленията, които ще обобщават българските и международни вести от седмицата. Всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч., водещата и създателите в предаването ще срещат феновете с нови и непознати персони, с хората, от чиито дейности зависи ориста на елементарния човек.

С тематичните рубрики в „ Говори в този момент “ аудиторията ще се среща с забавните истории на елементарни и невероятни персони. В рубриката „ Добре забравеното “ на Дими Стоянович, феновете ще видят самобитен паралел сред събития, вълнуващи обществото през днешния ден и еквивалентите им от близкото минало. Симона Пейчева е създател и водещ на рубриката „ Шампионска среща “, в която ще беседва с най-атрактивните лица от света на спорта. Вдъхновяващите истории на модерни съумели българи, които с работата и откритията си трансформират света към нас, феновете ще видят в рубриката на Мая Костадинова „ Отвъд границите “.



От 12.09 започва единайстият сезон на „ Отблизо “ по Българска национална телевизия 1. Предаването ще е с нов водещ. Титулярът Боряна Граматикова е в очакване на своята първа рожба, поради което отстъпва мястото си на Даниела Лалова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР