Две нови програми за участие на стартъпи в Sofia Startup

...
Две нови програми за участие на стартъпи в Sofia Startup
Коментари Харесай

Бойци и Съзидатели в надпревара за участие в Sofia Startup Expo 2018

Две нови стратегии за присъединяване на стартъпи в Sofia Startup Expo 2018 оповестиха уредниците на първото ревю за започващи новаторски компании в България. Това са Програма „ Съзидател “ и Програма „ Боец “, които чакат положителните хрумвания с бизнес капацитет в Креативната зона (Сreate zone) на ревюто.

Програма "Съзидател " (Founders Program) е особено създадена за стартъпи в начална фаза на развиване, само че с огромни упоритости. Създателите им ще получат работна маса (площ от 2 кв.м.), с цел да показват концепциите си и достъп до неповторима общностна стратегия, която да ги обкръжи с най-хубавите бизнесмени и запаси.

„ Ние поддържаме хората с хрумвания - „ Съзидателите “, тъй като имаме вяра, че разнообразието подтиква новите бизнеси и нововъведенията. Вярваме, че всеки има право да стане бизнесмен и по тази причина даваме опция на повече хора да покажат какво са основали, като предложим извънредно налична пакетна цена за присъединяване в ревюто - 290 лева, без Данък добавена стойност “, сподели ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й творчеството, предприемчивостта и упоритостта да създадеш собствен сполучлив бизнес не трябва да срещат загради, а в противен случай – да бъдат насърчавани и подтиквани, с цел да „ получат крила “. Затова и слоганът на първото Sofia Startup Expo e подобен - „ Дай крила на своите хрумвания “, акцентира Христева.

Другата стратегия – „ Боец “ (Fighters Program) е за тези, които имат убийствена предприемаческа мисъл и бизнес с капацитет, само че не са „ родени “ в привилегирована среда. Насочена е към възпитаници, студенти, сдружения на млади иноватори. Програмата "Боец " е тъкмо като Програмата за създателите, само че е безвъзмездна!

„ Това е мъчно, амбициозно и изискващо - за нея участниците би трябвало да ни показват концепцията си по най-завладяващия метод и сигурно това ще ги води с бързи темпове до всичко, от което се нуждаят, с цел да изведат бизнеса си на пазара. Ние им осигуряваме безвъзмезден достъп до нашата Креативна зона, при първо присъединяване. Сега те са на ход да покажат, че са Бойци! “, акцентира Димитрина Христева. Предложенията и поръчките се чакат на имейл [email protected] до 28 февруари 2018 година

Sofia Startup Expo 2018 (SSE) е първото ревю за започващи компании и нови бизнесмени в България. То ще срещне основателите на технологиите, иновационните мениджъри и вложителите, с цел да изградят партньорства и да оформят бъдещето. Събитието ще се организира на 13 – 14 март 2018 година в зала „ Джон Атанасов “ в „ София Тех Парк “ и ще събере под един покрив цялата стартъп екосистема, нужна за започване и поддържане на започващ новаторски бизнес. Повече за ревюто ще намерите на www.sofiastartupexpo.eu.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР