Две нови пешеходни пътеки са направени на ул. „Лев Толстой“

...
Две нови пешеходни пътеки са направени на ул. „Лев Толстой“
Коментари Харесай

Нови пешеходни пътеки и осветление бяха изградени в Пловдив със съдействието на кандидат-кмета на ГЕРБ за район „Източен“ Иван Стоянов

Две нови пешеходни пътеки са направени на ул. „ Лев Толстой “ при кръстовището с ул. „ Славянска “ в Пловдив.

Това стана, откакто поданици на квартала алармираха претендента на ГЕРБ за кмет на регион „ Източен “ Иван Стоянов и той пое ангажимент да спомага за решение на казуса, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Мястото е изключително оживено, тъй като има доста търговски обекти, а в същото време и натоварен авто трафик по „ Лев Толстой “ като директна пътна връзка сред булевардите „ Санкт Петербург “ и „ Княгиня Мария Луиза “. За тук планувам реорганизация на пътя с уголемение, създаване на паркоместа и озеленяване “, разяснява Иван Стоянов.

Пак по искане на жители той спомага и за маркирането на осева линия върху пътното платно на ул. „ Генерал Радко Димитриев “ от ул. „ Лев Толстой “, каквато в никакъв случай до момента не е имало, а по този начин също и за построяването на LED осветяване в сектор от улицата.

„ Кандидатирах се за кмет на региона, тъй като желая да послужвам на хората и знам, че мога бързо и качествено да реша проблемите, които слагат пред мен “, съобщи Стоянов. На локалните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР