Две нови жени обявиха, че са били жертви на насилника

...
Две нови жени обявиха, че са били жертви на насилника
Коментари Харесай

Появиха се нови жертви на бившия служител на МВР, пребил украинка

Две нови дами оповестиха, че са били жертви на насилника Орлин Гигов - някогашен водач в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, който при започване на годината преби украинка в дома си, заяви NOVA.

Едната от дамите даже е била заплашвана от насилника, че ще й вземе общинското жилище, описа дъщерята на потърпевшата. И двете нови жертви резервираха анонимност, а гласовете им бяха изменени в репортажа на малкия екран.

В петък Софийската районна прокуратура заяви, че са повдигнати обвинявания на 47 - годишен мъж за хулигански прояви. Инициалите на мъжа са О.Г. Задържаният е Орлин Гигов - мъжът, който беше арестуван и упрекнат за принуждение против украинска гражданка, откакто се беше барикадирал в дома си. Това е и мъжът, за който друга негова жертва описа, че я е удрял с думите " Аз знам по какъв начин да блъскам. Няма да ти проличава ".

Официалната информация, оповестена от СРП е, че на 23 март, малко след среднощ, на улица " Свети Кирил и Методий " в София, обвиненият е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред. Освен това се е съпротивлявал против опитите да бъде арестуван и е буйствал. Арестът е станал в хотел в столицата. Сигнал за крясъци и звук е подаден от рецепцията.

При идването на служителите на реда в стаята е открит Орлин Гигов, който е бил дружно с украинска гражданка. Tова е дамата, за която са му повдигнати обвинявания в нанасяне на телесна щета. В стаята полицията открива нож и следи от кръв. Украинската гражданка обаче отхвърля да даде показания, че върху нея по някакъв метод е упражнено принуждение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР