Две неща можем да си извадим като заключение. Първо –

...
Две неща можем да си извадим като заключение. Първо –
Коментари Харесай

Костадинов: Това не е служебно правителство, а правителство на Борисов

Две неща можем да си извадим като умозаключение. Първо – че това не е служебно държавно управление, а държавно управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и второ – че това държавно управление на процедура се командва директно от американското посолство за следващ път, тъй като всичко, което се случва, е след реакция на зам.-държавния секретар на Съединени американски щати, който беше на тази т.нар, Кримска платформа в София, във връзка прекомерно мекото изказване на българския външен министър. Това сподели пред публицисти водачът на " " по отношение на настояването на служебния министър председател Димитър Главчев  Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, да заеме поста на във външното министерство, съобщи кореспондент на Novini.bg.

За това става въпрос – на тях са им нужни " ястреби ", които непрестанно да насъскват българското общество против Русия. Очевидно посланик от кариерата, какъвто е господин Димитров, не е допустим за американското посолство и тъкмо затова се поставя човек като Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,, за който напълно до неотдавна имаше може би основателни опасения дали няма и американско поданство, съобщи Костадинов.

В тази обстановка ние ще внесем предложение за чуване на министър-председателя в Народното събрание като точка 1 в сряда, тъй като това съставлява недвусмислено, жестоко, директно вмешателство във вътрешните работи на България, заяви той.

Костадинов означи, че въпросното изявление на служебния външен министър е обективно. Ние не сме страна в този спор. Със поръчките, които се подсават от страна на евроатлантическия хайлайф, България ще бъде вкарана във война. Това цели българското държавно управление сега, акцентира водачът на " ".

А другояче фактът, че през вчерашния ден Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си разреши безусловно да заповяда промяната на министъра, е задоволително явен. В рамките на по-малко от седмица стана ясно, че това не е служебно държавно управление, това е държавно управление на, сподели още.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР