Две неща ми тежаха във „Фермата". Едното беше, че бях

...
Две неща ми тежаха във „Фермата". Едното беше, че бях
Коментари Харесай

Културистът-гей Тихомир от "Фермата" разказа за шокираща история от детството си: Негова бавачка...

Две неща ми тежаха във „ Фермата ". Едното беше, че бях разграничен с моята половинка. Участието ми потвърди, че не можем един без различен. Сега станахме още по-сплотени.

Другото бе, че бях непрекъснато в калориен недостиг, тъй като аз съм висок и огромен човек и съм привикнал на избран режим. Ако бях пълен, щях да се усещам по-добре. Това съобщи култористът Тихомир Рангелов, който бе надвит през вчерашния ден от Сами Хосни в двубой и отпадна от конкуренцията.

Той призна още, че е от 8 години с колегата си и че до момента не е срещал отрицателни погледи в приятелския си кръг във връзка другата му полова ориентировка.

„ Винаги има неприятен взор, неприятна дума, само че в нашите другарски среди няма такова нещо. Във „ Фермата “ Милин не е толкоз неприятен, колкото го изкарват хората. Със сигурност има по-злобен човек. От чорбаджиите има един, сигурен съм, че хората ще го разпознаят “, загатна Милин.

Той се върна обратно в спомените си, когато една от неговите бавачки го е тормозила.

„ Това е една жена, която ме е тормозила, когато бях на 7-8 години. За мен разтуха бяха филмите. Още от дребен станах фен. Станах като киноманияк. Бях прекомерно дребен, с цел да събера кураж, с цел да споделя. По-късно споделих, само че след дъжд-качулка. Не желая да я виждам като цяло, нищо друго не желая да ѝ споделям “, описа той.

Тихомир заприказва и за бъдещите си проекти.

„ Искам да се концентрирам върху къси реклами, клипчета. Искам да стана артист. В реклами много съм взел участие в дребни ролички, само че няма да загатвам в кои “, призна още той.

Накрая той показа и кой би трябвало да завоюва формата, съгласно него - От чорбаджиите – огромния Митко, от сиромасите – Веселка. Крайно време е „ Фермата “ да завоюва жена, тъй като видяхме, че не всичко е мускули “, приключи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР