Две непълнолетни момчета са заловени докато разбиват вендинг машина в

...
Две непълнолетни момчета са заловени докато разбиват вендинг машина в
Коментари Харесай

Непълнолетни разбиха вендинг машина в Кючука, 19-годишен обра кола

Две малолетни момчета са хванати до момента в който разрушават вендинг машина в Пловдив. На сигнала за взломното посягане в пресечка на ул. „ Коматевско шосе “ се отзовал към 1.15 ч. през днешния ден автопатрул на Първо районно управление (на МВР). Извършителите, единият от които с престъпни прояви, са отведени в полицейския арест. От тях е конфискувана отнетата дребна парична сума. Образувано е досъдебно произвеждане.
Прочетете още
Междувременно различен млад пловдивчанин, на 19 години, също е арестуван като обвинен за кражба. Според предварителната информация, той лишил портфейл с към 600 лв. през отворен прозорец на спряна кола в квартал „ Столипиново “. В дирите на младежа влезнали криминалисти от Шесто районно управление (на МВР), откакто във вторник получили недоволство от лидера на автомобила. Работата по документиране на случая продължава.  

Криминално проявен пловдивчанин пък бе заловен да придвижва контрабандни цигари. Минути след среднощ в сряда мъжът бил спрян на ул. „ Огражден “ от екип на Трето районно управление (на МВР) и от него са конфискувани 1400 къса саморъчно свити папироси без заплатен данък. По случая е формирана инспекция за закононарушение.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР