Две неизвестни лица са нападнали женският футболен отбор на "Абелас

...
Две неизвестни лица са нападнали женският футболен отбор на "Абелас
Коментари Харесай

Футболистка бе изненадана неприятно след мач, докато чакаше съотборничките си в клубния автобус

Две незнайни лица са нападнали женският футболен тим на "Абелас Райнас " и са насилили едно от девойките. Инцидентът е станал след края на дуел от локалното състезание в бразилския щат Пиауи, оповестиха от клуба.

Случаят е от сряда вечерта, когато тимът напуща съблекалнята и се насочва към клубния рейс, на изхода на стадион "Линдолфо Монтейро " в община Терезина. В това време една от футболистките към този момент се е била качила в рейса и чакала своите съотборнички. В този миг двете незнайни лица се качили в рейса и заплашили водача с нож, заповядвайки му да слезе от транспортното средство. Тогава единият от тях се нахвърлил върху момичето.

Когато се появил треньорът и видял какво се случва, неотложно извикал полицията. При идването си униформените произвели сигнален изстрел във въздуха, с което прогонили двамата причинители, осведоми Infobae.

Президентът на клуба дефинира случая като "филм на ужасите ", само че отхвърли обвиняванията, че клубът има виновност за случилото се. По думите му сигурността се обезпечава от отбора-домакин, откъдето пък обявиха, че сигурността е обезпечена в стадиона, до момента в който закононарушението е било осъществено отвън него, където "всеки може да стане обект на посягане в нашето общество ".

От футболната федерация на Пиауи пък настояха "Военна полиция " да "засили полицейското наличие към стадионите в дните, когато има мачове, с цел да се предотвратят неприятни произшествия, сходни на този ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР