Две срещи от волейболното първенство на Италия предстоят този уикенд

...
Две срещи от волейболното първенство на Италия предстоят този уикенд
Коментари Харесай

Цветан Соколов и Виктор Йосифов отново в действие

Две срещи от волейболното състезание на Италия предстоят този уикенд в каналите на bTV Media Group. Феновете на красивия спорт ще могат да се насладят на играта на Цветан Соколов и на капитана на националния ни тим Виктор Йосифов.

Тази вечер от 19:00 ч. " Монца " и Йосифов ще бъдат домакините на " Падуа ". Гостите записаха два следващи триумфа, а при нова победа ще изпреварят днешния си противник. Сблъсъкът се явява и пряк дуел за последните места, даващи право на присъединяване в плейофите. Домакините обаче ще бъдат без Олег Плотницки, който е с травма в бедрото. Срещата ще бъде излъчена онлайн по RING и на Voyo.bg.
 Снимка: legavolley.it
В неделя, още веднъж от 19:00 ч., е дербито на кръга сред " Тренто " и " Лубе Чивитанова " на Цветан Соколов.

Домакините са водачи в класирането, нямат загуба вкъщи в шампионата и са в серия от 21 следващи победи във всички шампионати. Но последният тим, победил " Тренто ", е точно " Лубе ".

Лидерът в италианското състезание разчита главно на поразяващата лява ръка на Урош Ковачевич. Соколов пък стартира да навлиза в познатата си мощна форма и сигурно ще бъде една от огромните закани за посрещането на " Тренто ".
 Снимка: legavolley.it
" Тренто " и " Лубе Чивитанова " се изправиха един против различен и във финала на Световното клубно състезание, където с триумфа се поздравиха волейболистите на домакините.

При победа в неделя, отборът на родния диагонал ще се приближи до първата позиция в италианската Серия А1. В момента " Лубе Чивитанова " се намира на третата позиция в шампионата. Мачът ще бъде излъчен по RING и на Voyo.bg

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР